Teretni kombi prevoz u zemlji i inostranstvu.  Može i treba preko portala, ali...ozbiljan prevoznik, ili barem onaj koji to planira da postane, vodiće računa i o svom sajtu, neće se pouzdati samo u portale.

Ekipa koja je osnovala firmu Jovex 023, odlučila se za nešto inovativniji i "ljudskiji" pristup razvoju svog biznisa sa teretnim kombi prevozom, pokrenuvši sajt prevoznik.rs.  Naime, ljudi su odlučili da pišu blog o stvarima koje im se dese dok su na drumu, i sigurno je da ima zanimljivih stvari da se pročita.  Ipak smo mi nacija koja dugo vremena nije putovala zbog viza, a posle toga i zbog besparice (s tim što ovo drugo u principu traje još uvek - nažalost).  Biće ovde i svašta korisno da se pročita, čak i ako vam ne treba teretni kombi prevoz, već samo planirate da putujete po inostranstvu drumom.

Takođe, standardno kao i za svaku firmu, tu su vesti, kojih logično - nema baš mnogo.  Voziš teret, pa voziš - nije tu ni lako odlučiti šta je vredno da postane vest. 

Na kraju, možda i najzanimljivija stvar na celom sajtu jeste uvek ažurna informacija o tome kada se teretna kombi tura vozi nazad ka Srbiji iz pravca EU, kako bi eventualni zainteresovani mogli da iskoriste povoljniju cenu.

Dakle, u ovom slučaju, metodologija nije "user generated content" (jer "user" negde sedi kući i vozi se samo njegov teret), ali jeste "šofer generated content", pa ćemo videti kako će pretraživači da ga ocene!  Facebook stranicu ove zanimljive firmice možete pronaći na Facebook profilu osnivača