Šusterova deca uvek idu bosa! Tako nekako se čini situacija u mnogim malim biznisima, pa i u našem. Drugima pravili sajtove, a sebi nikako. Za sebe i svoj sajt, nikada dovoljno ni vremena ni inspiracije, posebno ako se uzme u obzir da sajt mora da bude lep, moderan, jednostavan i pregleda, a da nosi na sebi dovoljno teksta za potrebe optimmizacije na pretraživačima.

Dugo vremena nismo uspevali od posla za druge da napravimo sebi lep sajt. Delimično smo ispravili taj propust, pa sada imamo sajt koji odgovara potrebama našeg malog preduzeća, a u velikom broju slučajeva pretpostavljamo da će ovako nešto, svojim dizajnom i strukturom, odgovarati i drugim preduzetnicima ili porodičnim firmama.

Na ovom sajtu možete da vidite otprilike kako izgledaju današnji sajtovi koji imaju mogućnost da iskoriste video i foto materijale, kao i nekoliko vrsta načina prikazivanja tekstova na sajtu.

Ovakav ili sličan sajt, kojim možete upravljati sami, postavljati na njega vesti, članke, reference, nove slike ili video snimke u pozadini, možete imati i vi. Ako niste sigurni ko pravi dobre sajtove, primerene cenom i kvalitetom malim preduzetnicima, kontaktirajte nas.